През март 2014 година „отвори врати“ и онлайн магазинът на фондация „Изкуството да живееш“. Тъй като не всеки от Вас разполага с време и възможност да посети Центровете ни за щастие, ние решихме да Ви улесним и да направим най-качествените продукти, които предлагаме, още по-достъпни и то по всяко време!

 

В онлайн магазина, както и в центровете ни, Вие можете да намерите целия асортимент от аюрведични билкови добавки, книги със знание и мъдрост на Шри Шри Рави Шанкар, дискове с медитации на английски и български език, както и голямо разнообразие от био хранителни продукти, които предлагаме.

 

Фондация „Изкуството да живееш“ предлага най-лесния начин за релаксация и поддържане на добро здраве. Достъпна е за всеки и е изключително предпочитана заради неограничените възможности, които предоставя за борба със стреса чрез многобройни комбинации от йога техники, които ефективно помагат за нашето по-добро здраве и качесто на живот. Art of Living Йога включва йога позиции, дихателни техники, дълбока релаксация, медитация и лесноразбираемо знание. Наред с това можете да се възползвате от аюрведични масажи в центровете на фондацията, с които да подарите на Вас и тялото си едно незабравимо, релаксиращо и презареждащо изживяване. Направете и Вашата индивидуална пулсова диагностика със специализиран аюрведичен лекар, за да разберете, каква здравословна диета да приложите в живота си, за да постигнете перфектно здраве и да подобрите Вашето самочувствие.

 

При нас ще откриете и най-добрите оферти, за да може Вие – нашите клиенти, да се възползвате от най-качествените продукти и услуги на пазара и то без да нарушавате бюджета си. Ние целим да постигнем най-доброто обслужане на клиенти, отлични цени и бързи доставки.

 

 

Можете да посетите центровете за щастие на фондация „Изкуството да живееш“ на следните адреси:

гр. София, бул. България, ж.к. Белите брези, бл. 11 и бл. 12 (кръстовище на бул. България и ул. Нишава)

гр. София, ж.к. Студентски град, ул. Акад. Стефан Младенов 50

гр. София, Бизнес парк София, ж.к. Младост 4, Бизнес парк София, сграда 12

гр. София, НДК, ул. Герорги Сава Раковски 140

гр. Стара Загора, бул. Цар Симеон Велики 124 – БИО магазин и Аюрведичен център

 гр. Стара Загора,  ул. Илинден 20 – ЙОГА център

 

Нашият онлайн магазин работи с куриерска фирма Speedy и доставката Ви е гарантирана на време и в срок. Не губете излишно време в пазаруване, вече с един клик можете да си осигурите здравословните и качествени продукти на Фондация “Изкуството да живееш“ и то на най-изгодните за Вас цени!